Política de cookies
Aquesta web fa servir galetes que fan la navegació molt més fàcil.
Organitza
Casal Anxanetes, va començar a caminar el curs 2021-2022, retornant a una de les tasques inicials de la pedagoga Marta Mata, per crear un casal per als infants del Baix Penedès. 
El casal que atén a infants que viuen en zones aïllades de petits municipis, s'organitza des de la Fundació Marta Mata i es realitza a les seves instalacions, a la Masia Cal Mata, a Saifores,
El projecte a rebut el premi "Civisme 2022" a l'apartat "Acció pedagògica" otorgat per l'àrea de Benestar Social de la Generalitat de Catalunya. 
www.casalanxanetes.org
De 8 a 15:
45 €/Participant
De 15 a 20:
30 €/Participant
De 21 a 30:
25 €/Participant
De 31 a 40:
20 €/Participant
IVA no inclòs
Un nou espai pels més vulnerables
El casal anxanetes és un espai de trobada durant el curs escolar per a infants i famílies en situació de vulnerabilitat social, sense cost econòmic pels usuaris. El seu àmbit d'actuació són les famílies dels petits municipis del Baix Penedès, perquè tots els infants del territori puguin gaudir de les mateixes oportunitats. És un projecte d’intervenció socioeducativa que presenta com a pilars bàsics el lleure, la natura i la cultura. Gràcies a professionals i voluntaris/es, es duen a terme activitats vinculades amb aquests pilars: des de jocs i tallers fins a excursions que desperten l’interès dels nens i nenes pel territori on viuen.
Objectius
  • Donar suport a aquesta iniciativa solidària mitjançant suport en la construcció d'un nou espai de joc pels infants.
  • Fomentar la consciència i la sensibilització social tant personal com col·lectiva.
  • Ampliar les accions RSC així com la consolidació de la imatge de l'empresa compromesa amb l'entorn social.
Que farem Passarem la jornada a la seu de la Fundació Marta Mata, on es realitza el casal a les tardes dels dies laborables. Durant la jornada treballarem en la construcció d'una àrea de lleure pels infants, en un terreny molt proper cedit pel veïnat. Taules de fusta, porteries i altres elements esportius, pèrgoles per ombra, sorral...
Pensat per...

Per a projectes, empreses i entitats amb voluntat de col·laborar per la millora d'oportunitats amb interès per a transmetre uns valors socials a través de la seva tasca.

Els ingressos reportats per aquesta acció solidària els reb íntegrament la Fundació Marta Mata (un cop descomptades les despeses d'organització) que els destina al casal Anxanetes.